Dzień Matki
W sercu każdego człowieka jest słowo które napełnia go spokojem, radością i miłością. Tym słowem jest „Matka”. Niezwykła więź jaka powstaje pomiędzy matką a jej dzieckiem sprawia, że relacja rodzicielska pomiędzy nimi jest czymś wyjątkowym, nie dającym się właściwie porównać z niczym innym.
Wdzięczni Panu Bogu za dar naszym matek dzieci ze scholi „Nadzieja” postanowiły uczcić ich
święto przygotowując specjalną akademię. Mia?a ona miejsce w wigilię święta wszystkich matek w niedzielny wieczór. Dzieci wykazały się bardzo dużym zaangażowaniem w przygotowaniu i prezentacji rezultatów swojej pracy. Wszystkie mamy zostały zaproszone pod Grotę Maryjną tam właśnie miała miejsce cała uroczystość. W tej niezwykłej scenerii rozbrzmiewały piękne śpiewy na cześć naszych mam a także Najświętszej Maryi Panny – naszej najlepszej Mamy w niebie.
Nie zabrakło także modlitwy. Wspólnie odprawiliśmy nabożeństwo majowe, prosząc Boga przez wstawiennictwo Rodzicielki Jego Syna o potrzebne łaski dla naszych mam i całych rodzin.
Wdzięczni Panu Bogu za dar naszym matek dzieci ze scholi „Nadzieja” postanowiły uczcić ich

Nie zabrakło także modlitwy. Wspólnie odprawiliśmy nabożeństwo majowe, prosząc Boga przez wstawiennictwo Rodzicielki Jego Syna o potrzebne łaski dla naszych mam i całych rodzin.
« poprzednia | następna » |
---|